Cristiano Ronaldo Vrouw

Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodríguez waren meteen verliefd. CR7 geboren te Santo António Portugal.


Epingle Sur Comment Automatiser Son Business Avec Systeme Io

Als hij ergens heen gaat zakelijk of prive checkt hij volgens ingewijden eerst uitgebreid Instagram zoekt de mooiste meiden uit die stad.

Cristiano ronaldo vrouw. Tussen 2010 en 2015 is de Portugese superster samen met vriendin Irina Shayk. We zijn allemaal. Skip to main content Skip to navigation.

Op 2-5-1985 is Cristiano Ronaldo bijnaam. 349m Followers 483 Following 3150 Posts - See Instagram photos and videos from Cristiano Ronaldo cristiano. Cristiano Ronaldo werd 32 jaar geleden geboren in Funchal de hoofdstad van Madeira.

De Russische schone was voorbestemd om gevierd pianiste te worden maar bleek qua uiterlijke schoonheid nog succesvoller te kunnen zijn. Volgens de vriendin van de voetballer was er sprake van liefde op het eerste gezicht. De zanger heeft wilde verhalen gehoord over de voetballer zo vertelt hij volgens Story in De Cor Podcast.

De één jaar jongere ex-vriendin. Verkrachtingszaak Cristiano Ronaldo krijgt onverwacht nieuw hoofdstuk. Irina Shayk Bradley Cooper Vrouw - Bio Leeftijd Lengte Zoon Met Cristiano Ronaldo Irina Shayk is het eerste Russische model dat dektSports Illustrated magazines Badpak nummer.

Cristiano Ronaldo 32 en zijn Spaanse vriendin Georgina Rodriguez 22 zijn ouders geworden van een dochter. Dinsdag maakte de recordinternational nog. Voor de vierde keer in zijn loopbaan won Cristiano Ronaldo CR7 de Gouden bal en gisteren werd hij op het FIFA-gala uitgeroepen tot voetballer van het jaar.

Gordon weet zeker dat Cristiano Ronaldo op mannen valt. Zijn trap zijn snelheid zijn looks en zeker ook zijn liefdes. Rihanna Kim Kadarshian and many more1 Tom Cruise Being Thirsted Ov.

En het mooie is. De mooiste vrouwen van Voetballer van het Jaar Cristiano Ronaldo. In de podcast van profvoetballers Thomas Verhaar Bart Vriends en Maarten de Fockert vertelt Gordon dat er meerdere homoseksuele voetballers actief zijn.

Cristiano Ronaldo made a dazzling return to Old Trafford scoring twice for Manchester United as they beat Newcastle 4-1. De voetballer is anno 2021 bekend van Manchester United Real Madrid. Maar wie is de vrouw achter de Portugese superster.

Hij krijgt zn 4e kind van 3 verschillende chicks. Dat kan natuurlijk de beste overkomen als hij een lekker wijf. Cristiano Ronaldo is in opspraak geraakt omdat hij samen met zijn vrouw de coronaregels zou hebben overtreden.

Georgina Rodríguez Cristiano Ronaldos vrouw - bio familie feiten Na het verbreken van banden met oude vriendinHet Russische model Irina Shayk Cristiano Ronaldo was zonder vaste vriendin totdat hij het opkomende Spaanse model Georgina Rodriguez ontmoette. Cristiano Ronaldo heeft er zin. Op internet zijn namelijk fotos opgedoken van zijn stijve piemel.

Het duurt niet lang meer voor Cristiano Ronaldo uit de kast komt. Ze is aan het daten met de meest gevierde voetballer maar Christiano Ronaldos vriendin Georgina Rodriguez vindt het niet gemakkelijk om. AFP Cristiano Ronaldo is voor de tweede keer op rij met Juventus landskampioen geworden en daarmee is zijn al bomvolle prijzenkast nog maar eens extra gevuld.

Hij krijgt binnenkort nóg een baby. Maak kennis met Georgina Rodriguez de vrouw achter Cristiano Ronaldo Afbeelding. Veertig vrouwen tellen we vanaf 2002 tot nu.

Deze week werd hij al vader van deze tweeling en nu is ook zn vriendin Georgina Rodriguez zwanger. Zowel met moeder als dochter gaat het uitstekend. Cristiano Ronaldo Being FLIRTED Over By Celebrities.

De vrouw die de aanvaller beschuldigt van verkrachting in een hotel in Las Vegas. Hij geeft Juventus een nieuwe dimensie en laat de Oude Dame de bijnaam van Juventus red spelen als een jonge vrouw Cristiano Ronaldo juicht na zijn eerste treffer voor Juventus in de. De 34-jarige vrouw claimt dat ze.

De vriendin van Cristiano Ronaldo treedt daarmee in de. Het Duitse tijdschrift Der Spiegel heeft alle details geopenbaard van de rechtszaak die de Amerikaanse Kathryn Mayorga tegen Cristiano Ronaldo heeft aangespannen. Volgens de presentator valt een van de.

186 rows Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro Funchal 5 februari 1985 is een Portugees. Een Amerikaanse vrouw stelt in het Duitse blad Der Spiegel dat voetballer Cristiano Ronaldo haar in 2009 heeft verkracht in een hotel in Las Vegas. Alles aan Cristiano Ronaldo is wereldklasse.

En het zijn beslist geen weggooiertjes. De sterspeler van Juventus is woensdag op de verjaardag van zijn partner vanuit. De nu 34-jarige vrouw zegt in.

Cristiano Ronaldo zijn sterrenbeeld is Stier en hij is nu 36 jaar oud. Als het om contact leggen met bloedmooie vrouwen gaat is hij echt hondsbrutaal hoor die Cristiano Ronaldo. Vriendin Cristiano Ronaldo vindt hun relatie moeilijk.

Georgina Rodriguez is voor het Italiaanse lingeriemerk Yamamay uit de kleren gegaan. Donderdag knalde de vedette nog een foto van zijn tweeling jongen en meisje.


Ronald Goedemondt Vrouwen Binnen De Lijntjes Youtube Youtube Cabaret Vrouw


Follow Hershey Harshita For More In 2021 Soccer Couples Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cr7


Pin On Beautiful Rhian Sugden


Vishalpandey Bhavinbhanushali Bollywood Teentigada Couples Coupleshoot Instagram Aliaabhatt Cristianoron


Mi Nuevo Companero Durante El Mundial Meitutw Me Ha Ayudado A Hacer Preciosas Fotos Y Capturar Memorias Mar Cristiano Ronaldo Ronaldo Cristiano Ronaldo Cr7


Danielle Van De Donk Vrouwenvoetbal Voetbalvrouwen Voetbal Foto S


129 Vind Ik Leuks 8 Opmerkingen Lieke Martens Liekemartens 22 Op Instagram Football Liekemartens Barca Fcbfe Meisjes Voetbal Vrouwenvoetbal Voetbal


Madbien Pes2018 And Real Life Ronaldo Cristano Ronaldo Cristiano Ronaldo


This Is So Cute Im Deaddd What A Family Voetbal


Cristiano Ronaldo And Irina Shayk Cristiano Ronaldo Irina Irina Shayk Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Girlfriend


Pin By Shaikh Khansa On Cr7 Cristiano Ronaldo Ronaldo Cristano Ronaldo


Pin On G


Cristiano Ronaldo Uefa Player Of The Year 2016 17 Photos Real Madrid Cf Cristino Ronaldo Crstiano Ronaldo Cristiano Ronaldo


Cristiano Ronaldo Cristiano Instagram Photos And Videos Cristiano Ronaldo Hairstyle Ronaldo Cristiano Ronaldo


Aline Lima Woman Face Beauty Face Women Model


Footballer Cristiano Ronaldo On Holiday With Girlfriend Irina Shayk In St Tropez July 2012


Hottestcelebrities Irina Shayk Http Bit Ly 31yiuig Irina Shayk Celebrities Celebs


Pin Van Tristan Seebauer Op Door Mij Bewaard Mooie Vrouw Prachtige Vrouwen Vrouw


Epingle Sur Cr7

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel